Gemeente Vlaardingen


Hinder Schiedamsedijk (3 april - begin juni)

Door wegwerkzaamden op de Schiedamsedijk tussen 3 april en begin juni kan verkeershinder ontstaan. Wij verzoeken u in deze periode zo min mogelijk gebruik te maken van de Vulcaanweg / Schiedamsedijk, met name tijdens de spits.

In het kader van de verbetering van de verkeersafwikkeling en de komst van de Norfolkline naar Vlaardingen is het noodzakelijk om enkele aanpassingen aan het aansluitende wegennet te realiseren.

Het college heeft op 11 oktober 2005 het definitieve ontwerp vastgesteld.

In de week van 3 april 2006 wordt gestart met de uitvoering van dit project. Naar verwachting zullen de werkzaamheden begin juni 2006 afgerond zijn.

Het werk houdt hoofdzakelijk in dat er extra in- en uitvoegstroken worden aangelegd en zullen middeneilanden en bermen worden aangepast.

De werkzaamheden vinden zowel richting en op de kruising Schiedamsedijk Mr. L.A. Kesperweg plaatst evenals ter hoogte van de afrit 16 Vlaardingen Oost.

Voor een situatiefoto met aanpassingen: zie kolom rechts.

De werkzaamheden zullen in het verkeer worden uitgevoerd waardoor omleidingen niet nodig zijn. Gezien de aard van de werkzaamheden zullen er tijdelijke wegversmallingen en indien nodig een tijdelijke verkeerslichten installatie worden toegepast.

Door deze maatregelen bij werken in uitvoering zal er verkeershinder ontstaan. Om de verkeersdruk, met name tijdens de spitsuren, te verminderen verzoeken wij u dan ook zo min mogelijk gebruik te maken van de Vulcaanweg / Schiedamsedijk.

Uiteraard zal er worden getracht dit tot een minimum te beperken.

Meer informatie
Dhr. H. Meijering, 248 4316 (dienst Stadswerk, Openbare Werken).