Talpa Nederland


Laren, 30 maart 2006

'expeditie robinson: strijd der titanen' vanaf 3 april bij talpa

Maandag 3 april om 20.30 uur is het tijd voor de zwaarste en meest spectaculaire Expeditie Robinson ooit. In 'Expeditie Robinson: Strijd der Titanen' gaat een combinatie van de 17 beste en meest spraakmakende kandidaten uit de voorbije zes edities de definitieve confrontatie met elkaar aan. Presentatie is in de vertrouwde handen van Ernst Paul Hasselbach en Lotte Verlackt.

Met het neusje van de zalm van de afgelopen jaren is het deelnemersveld gepokt en gemazeld in hun strijd om te overleven. En dat is nodig want het wordt deze keer zwaarder en spectaculairder dan ooit. Zo zullen de deelnemers zich onder meer door een verzameling van de zwaarste proeven van de afgelopen jaren heen moeten slaan.

Onder anderen oud-winnaars Karin (2000), Richard (2001) en Frank (2004) maar ook onvergetelijke lastposten als Björn, Mick en Douwe doen een gooi naar de hoofdprijs van 50.000 euro. Wie bundelt belangrijke eigenschappen als sociale vaardigheden, fysieke kracht, voldoende zelfkennis en lef tijdens de eilandraad? Wie is de ultieme Robinson?

Expeditie Robinson: Strijd der Titanen, vanaf maandag 3 april om 20.30 uur bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten.
---