Van Lieshout & Partners introduceert Dutch Stock & Option Fund

Van lieshout & partners

Van Lieshout & Partners introduceert Dutch Stock & Option Fund

Utrecht, 30 maart 2006 - Van Lieshout & Partners N.V. stelt vanaf 3 april aanstaande de inschrijving open op participaties in het Dutch Stock and Option Fund (DSOF).

Het DSOF is een beleggingsfonds voor gemene rekening en is fiscaal transparant. Doel van het fonds is vermogensgroei op de lange termijn realiseren voor participanten. Zij kunnen instappen bij een minimum deelname van 50.000 euro Het fonds krijgt geen beursnotering. Toe- en uittreding geschieden maandelijks.

Het DSOF belegt in aan Euronext Amsterdam genoteerde aandelen waarop tevens opties zijn genoteerd, in deze aandelen in combinatie met opties en in op zichzelf staande optieposities in deze aandelen.

De beheerder streeft naar spreiding door de opname van verschillende aandelen, verschillende looptijden van de opties en verschillende optiestrategieën.

Van Lieshout & Partners N.V., sinds 1998 zelfstandig vermogensbeheerder, voert het beheer over DSOF. Als vergunninghouder staat zij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Aan de beheerder gelieerde personen en vennootschappen nemen deel aan het fonds met een substantieel deel van hun eigen vermogen.

Voor nadere informatie over het Dutch Stock and Option Fund, het aanvragen van het prospectus of over Van Lieshout & Partners N.V.:

info@lieshout-partners.nl
www.lieshout-partners.nl
Van Lieshout & Partners N.V.
Maliebaan 45
Postbus 13224
3507 LE UTRECHT
Tel. 030 - 2345432
Contactpersoon: Kees van Lieshout


---

Van Lieshout & Partners is een onafhankelijk en zelfstandig opererende onderneming met als specialisme: financiële planning en vermogensbeheer van belegbare vermogens vanaf 750.000 euro. Kempen & Co fungeert voor Van Lieshout & Partners daarbij als depotbank. Persoonlijke aandacht voor cliënten is van cruciaal belang. Daarom houdt Van Lieshout & Partners zich aan een even eenvoudig als doeltreffend principe: elke adviseur bedient niet meer dan 40 cliënten. Dit garandeert een optimale persoonlijke dienstverlening.