Gemeente Almelo

Pinguïns vliegen tijdens Nationale Innovatieweek

Van 3 tot en met 6 april 2006 is het de Nationale Innovatieweek. Deze week staat in het teken van vernieuwing en kwaliteitsverbetering in de publieke sector. Drie dagen lang rijden de bussen van de "Innovatie Express" langs vernieuwende projecten overal in het land. De week wordt op 6 april afgesloten in Dordrecht met het Innovatie Festival. Ook de gemeente Almelo doet mee aan de interessante workshops en kleurrijke presentaties. Meer weten? Lees verder of kijk op www.pinguinskunnenvliegen.nl.
Meer dan 150 projecten uit de Zorg, Veiligheid, Onderwijs, Cultuur, het Openbaar Bestuur, Welzijn en nog veel meer sectoren presenteren zich tijdens de Nationale Innovatieweek. Overijssel presenteert zich in Dordrecht met maar liefst 8 projecten. De gemeenten Almelo en Enschede en de provincie Overijssel staan met interessante workshops en kleurrijke presentaties op het programma. Het festival duurt van 10.00 tot 18.00 uur, deelname is gratis en ook een lunch staat op het programma. Surf voor meer informatie en aanmelden naar www.pinguinskunnenvliegen.nl.

Kom ook naar een van de halteplaatsen van de Innovatie Express of naar het Innovatie Festival op 6 april en zie met eigen ogen hoe vernieuwend Overijssel is!