Gemeente Eindhoven

witruimte
Persbericht 31 maart 2006, no. 102

Werkzaamheden Floralaan West

De gemeente Eindhoven start maandag 3 april aanstaande met de reconstructie van de Floralaan West (noordelijke rijbaan). De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de bestaande riolering en het aanbrengen van een nieuwe asfaltverharding en bijbehorende bestratingwerkzaamheden. Om de woningen en bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar te houden worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd en het verkeer wordt middels borden omgeleid.

Omleidingen
De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase vinden de werkzaamheden plaats in het gedeelte vanaf de Aalsterweg tot aan de Ogentroostlaan. In fase 2A zijn er werkzaamheden tot de Roostenlaan en fase 2B is inclusief kruispunt met Roostenlaan.

Gedurende fase 1 is er geen doorgaand verkeer mogelijk vanaf de Roostenlaan naar de Aalsterweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Leenderweg en de Leostraat. De Roostenlaan is gedurende fase één wel bereikbaar. De omleidingsroute staat aangegeven op de omleidingsborden.

Tijdens de werkzaamheden in fase 2B wordt ook het kruispunt met de Roostenlaan afgesloten. Behalve verkeer richting Aalsterweg is er dan, via de zuidelijke rijbaan van de Floralaan West, ook geen verkeer mogelijk in de richting van de Leenderweg. Verkeer van Noord naar Zuid en vice versa is vanaf het kruispunt Roostenlaan ook niet meer mogelijk. Ook hier staat de omleidingsroute op borden aangegeven. De werkzaamheden duren in totaal 70 werkbare dagen.

De data van de faseringen zijn als volgt:

FASE 1: week 14 tot en met week 20
FASE 2A: week 21 tot en met week 28
FASE 2B: week 23 tot en met week 28
contactgegevens

Bezoekadres:

Stadskantoor
Stadhuisplein 10
tel. 040-238 92 22

Postadres:

Postbus 90150,
5600 RB, Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum

tel. 040-238 60 00
Of stuur een e-mail.
functies

(c) 2006 Gemeente Eindhoven