Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Automobilisten raken van de weg

Publicatiedatum: 3-4-2006 9:45:29

Wageningen Een 23-jarige Wageninger is zondagmiddag met zijn auto tegen een boom gereden. De man reed in zijn woonplaats, komende uit de richting van de Wageningse berg. Op de Ritzema Bosweg - net voorbij de Oranjelaan - zou hij even een pakje sigaretten hebben gepakt dat op de passagiersstoel lag. Toen hij weer voor zich keek, bevond hij zich op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer. Hij corrigeerde naar rechts, maar zijn wagen kwam in een slip terecht. Tenslotte kwam het voertuig met de achterkant tegen een boom die in de rechterberm stond tot stilstand. Voor zover bekend raakte de bestuurder niet gewond.

Barneveld Op de Kallenbroekerweg in Barneveld is zondagavond een 39-jarige Lunterense automobilist van de weg geraakt. Dit gebeurde in een bocht naar links. De wagen kwam vervolgens in een greppel - die aan de rechterkant van de weg lag - terecht en botste tenslotte tegen een boom. Voor zover bekend is ook bij dit ongeval de bestuurder niet gewond geraakt. De auto bleek onverzekerd en de APK was vervallen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Vernielingen op de Kapteijnstraat; getuigen gezocht
Publicatiedatum: 3-4-2006 9:45:03

Barneveld Op de Kapteijnstraat in Barneveld zijn verschillende vernielingen verricht. Zondagochtend zagen surveillerende agenten dat een grote stenen bloembak en een steen van een trap waren vernield. Tevens bleek dat een ruit van het portier van een geparkeerd staande auto was ingeslagen. De agenten zagen verder dat twee bloembakken waren omgegooid.
Mogelijk hebben mensen die zaterdagnacht/zondagmorgen iets van de vernielingen gezien of hebben zij hierover enige informatie. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606