Ingezonden persbericht


Persbericht

Newtel Essence sluit alliantie met @work Management Associates

Grootste gezamenlijke Microsoft Dynamics CRM aanbieder in de Benelux

Vianen, 3 april 2006 - Newtel Essence, communication integrator en specialist op het gebied van communicatietechnologie, klantcontactmanagement en CRM, heeft een alliantieovereenkomst gesloten met CRM-specialist @work Management Associates. De samenwerking richt zich op het aanbieden van Microsoft Dynamics CRM. De alliantie maakt Newtel Essence en @work Management Associates veruit de grootste aanbieder van Microsoft Dynamics CRM in de Benelux.

Met de nieuwe alliantieovereenkomst versnellen Newtel Essence en @work Management Associates de ontwikkelingen in de CRM-markt. Rob Roode, directeur Marketing & Business Development van Newtel Essence: "Met de lancering van Microsoft Dynamics CRM en de ontwikkeling van Microsoft Office Communicator en de Live Communications Server verandert de wereld van zakelijke communicatie en CRM significant. Door deze alliantie zijn beide partijen in staat in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen van integratie van communicatie en CRM, waarbij communicatie, kantoor- en mobiele werkzaamheden en relatiebeheer naadloos in elkaar overgaan".

Kevin Martin, directeur en eigenaar van @work Management Associates: "Het is onze doelstelling om continu waarde te creëren voor onze klanten door middel van innovatieve producten en diensten, die de verwachting van de klant overtreffen. Microsoft Dynamics CRM en de visie en kennis van Newtel Essence bieden ons juist deze mogelijkheden. De alliantie kan nu reeds bogen op de ervaring bij 600 bestaande Microsoft Dynamics CRM gebruikers."

Over @work Management Associates

@work Management Associates BV is Microsoft CRM Partner sinds de eerste introductie van het product in Nederland en was in 2005 de leidende CRM-partner in de Benelux gemeten naar het aantal klanten dat @work Management Associates wist te realiseren. @work Management Associates heeft meer dan 30 implementaties afgerond van Microsoft's Dynamics CRM. @work Management Associates is onderdeel van Rees Manley Investments BV group waar C-activities BV, @work Management Associates en Quixote Technologies Ltd. onderdeel van zijn.

Over Newtel Essence

Newtel Essence is een Nederlands bedrijf dat zich in de Benelux richt op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. Communication Integrator Newtel Essence combineert in haar klantcontactmanagement oplossingen zowel data- als telecommunicatietechnologie. Service en security spelen hierbij een belangrijke rol. Newtel Essence is marktleider in de contact center markt en levert als enige in de markt een totale oplossing op het gebied van IP-telefonie, klantcontactmanagement, CRM, selfservice, netwerken en security. Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Cisco, Interactive Intelligence, Microsoft Dynamics CRM, NICE en Trinicom. Voor meer informatie: www.newtelessence.com

Noot voor de redactie,