AutoRai

Subaru-actie wegens succes geprolongeerd en uitgebreid

(4/3/2006)
Gezien de positieve reacties op de maart-actie heeft Subaru besloten om deze te verlengen en uit te breiden in een Voorjaars-actie voor de maand april. De voordelige aanbiedingen voor een LPG-installatie óf inbouwnavigatie (beide à 995 Euro) op de Legacy en Outback zijn nu ook van toepassing voor de Forester. Nieuw is verder dat voor deze modellen als alternatief gekozen kan worden voor gratis TomTomGo-navigatie, terwijl men dit systeem sowieso geleverd krijgt bij aanschaf van een nieuwe Impreza.
LPG-installatie
Rijden op LPG wordt door Subaru extra aantrekkelijk gemaakt. Voor het gassysteem hoeft immers tijdelijk maar 995 Euro te worden betaald. Ruimte kost de gasinstallatie niet, want er wordt een ringtank ingebouwd op de plaats van het reservewiel. Tanken wordt bij rijden op LPG heel aangenaam doordat men bij elk bezoek aan de pomp geniet van de lage literprijs. De LPG-actie geldt voor de Legacy en Outback m.u.v. de 3,0 liter versies en voor de Forester m.u.v. de turbo-uitvoeringen.

Inbouw-navigatie
Bij de Legacy, Outback en Forester bestaat ook de mogelijkheid te kiezen voor een fraai in het dashboard geïntegreerd Panasonic ST-PAC 2365 DVD-navigatiesysteem met Europa-software, afstandbediening en 6,5 inch breedbeeld-kleurenmonitor voor de actieprijs van slechts 995 Euro.

TomTomGO-700
Indien men geen belangstelling heeft voor de LPG- of inbouwnavigatie-aanbieding, dan ontvangt men gratis navigatie van het type TomTomGO-700. Dit populaire systeem (inclusief Europa-software en Bluetooth-voorbereiding) krijgt men geleverd niet alleen bij àlle modellen van de Legacy, Outback en Forester, maar óók bij aanschaf van elke Impreza-uitvoering.

De Voorjaars-actie met keuze uit een van de drie aanbiedingen geldt bij aanschaf in de maand april 2006 van een nieuwe Subaru voor de modellen waarop dat van toepassing is. Men kan bij alle Subaru 6 Sterren Dealers terecht voor nadere informatie en de actievoorwaarden.

BedrijfsautoRAI.nl