Ingezonden persbericht


Motiv breidt managementteam uit met Gerard de Weerd

IJsselstein, 3 april 2006 - ICT-dienstverlener Motiv heeft per 1 april 2006 zijn managementteam uitgebreid met Gerard de Weerd. De Weerd zal de rol van Sales Manager op zich nemen. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in de verkoop van ICT-oplossingen. De laatste zes jaar was hij vooral actief op het gebied van ICT Security. De versterking van het Motiv-managementteam past in de strategie van Motiv voor verdere groei in 2006 en 2007.

De Weerd werkte al eerder bij Motiv als Account Manager. In 2003 stapte hij over naar Avensus om daar te werken als Branche Manager voor de sector financiële dienstverlening.

Ton Mooren, algemeen directeur van Motiv: "Motiv heeft vanaf de start in 1998 een enorme groei doorgemaakt. Zo zijn we in 2005 opgenomen in de Deloitte Technology Fast 50. Om deze succesvolle groei in ICT Security verder uit te bouwen, is uitbreiding van het managementteam nodig. Met de komst van De Weerd hebben we voldoende capaciteit voor het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Motiv blijft hierbij uiteraard de nadruk leggen op diverse diensten op het gebied van ICT Security, zoals Motiv Managed Security Services. Door een zeer compleet security-portfolio en meer dan 35 Security Consultants beschikt Motiv over voldoende capaciteit voor grote projecten op het gebied van ICT Security."

"Motiv is de professionele partner bij uitstek als het gaat om security-oplossingen", zegt De Weerd. "Recente succesvolle projecten bij gerenommeerde organisaties en instellingen zijn daar goede voorbeelden van."

Het managementteam van Motiv bestaat per 1 april 2006 uit Ton Mooren (algemeen directeur), Vincent Kalkhoven (technisch directeur), Bastiaan Bakker (Marketing, Public Relations en Business Development) en Gerard de Weerd (Sales).

# # #

Over Motiv
Motiv is sinds 1998 actief als sparringpartner, systems integrator en probleemoplosser voor klanten die zoeken naar innovatieve ICT-oplossingen voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Rode draad in de activiteiten is de beveiliging van netwerken en gegevens. Of het nu gaat om het optimaal beveiligen van een netwerk of de veilige toegang tot een database, Motiv biedt de juiste oplossing op basis van de in eigen huis opgebouwde expertise in combinatie met de geavanceerde producten van toonaangevende leveranciers. Het bedrijf biedt in dit verband tevens een breed aanbod van managed services op het gebied van security.

Voor meer informatie

Motiv
Bastiaan Bakker
Tel.: 030 687 7007
E-mail: bastiaan.bakker@motiv.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Anja Breunis
Tel.: 030 656 5070
E-mail: anja@lvtpr.nl