Bcd nv

http://www.bcd-nv.com

BCD Holdings rondt transactie met TUI AG af
Start van BCD Travel, een nieuw internationaal zakenreisconcern

Zeist, 3 april 2006

Het Nederlandse reis- en financiële diensten bedrijf BCD Holdings N.V. heeft op 31 maart 2006 met het Duitse reisconcern TUI AG officieel de transactie afgesloten tot overname van diens internationale zakenreisbedrijf TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH.

Begin april aanstaande verwacht BCD Holdings ook officieel de transactie af te sluiten tot overname van het Britse zakenreisbedrijf The Travel Company.

BCD Holdings' eigen zakenreisbedrijf, WorldTravel BTI, zal met de beide overgenomen bedrijven worden geïntegreerd tot één mondiaal bedrijf met één management.

Onlangs maakte BCD Holdings bekend dat BCD Travel de nieuwe merknaam is van haar internationale zakenreisbedrijf en dat het hoofdkantoor van BCD Travel in Amsterdam zal worden gevestigd.

BCD Holdings verwacht dat BCD Travel, samen met haar franchisebedrijven en haar andere activiteiten in de reisbranche, in 2006 met 14.000 medewerkers een omzet van U.S.$ 13 miljard zal behalen.

BCD Travel heeft een groeiend netwerk van eigen en aangesloten reisbedrijven in 96 landen op vijf continenten. Het bedrijf heeft op het gebied van travel logistics een top positie in onder andere België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Nederland en de U.S.A.

Einde persbericht