Ingezonden persbericht


Persbericht

Ab Ovo versterkt APS-team met nieuwe business consultants

Capelle a/d IJssel, 3 april 2006 --- Ronald Keij en Yoeri Sanstra zijn bij IT-dienstverlener Ab Ovo in dienst getreden als business consultant APS (Advanced Planning & Scheduling).

Ab Ovo is één van de meest toonaangevende bedrijven voor oplossingen op het gebied van Advanced Planning & Scheduling. De IT-dienstverlener heeft haar ervaring opgedaan in een scala aan projecten voor diverse bedrijven in verschillende branches. De business consultants APS worden verantwoordelijk voor de vertaling van complexe (plannings)problemen naar een concreet werkbare oplossing voor de klant.

Ronald Keij (34) brengt meer dan 9 jaar werkervaring met zich mee die hij heeft opgedaan in de functie van logistiek projectleider bij Schuitema NV. Yoeri Sanstra (33) is voor zijn dienstverband bij Ab Ovo ruim 7½ jaar werkzaam geweest voor Infor Global Solutions in de functies van respectievelijk solution architect en senior consultant.

Als APS-specialist heeft Ab Ovo de afgelopen jaren partnerships gesloten met toonaangevende APS-producten, zoals Qnamic, Quintiq, en AIMMS. en een aantal specialistische MRO-producten als MXI en Datastream.

Over Ab Ovo

Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sector Transport & Logistiek in heel Noordwest Europa. De laatste jaren bewijst Ab Ovo zich ook buiten deze sector bij een sterk groeiend aantal industriële ondernemingen, financiële instellingen en diverse overheden. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd compleet was. Van begin tot eind, ofwel van het voorafje (ei) tot het nagerecht (de appel). Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.nl

Meer informatie voor de pers:

Ab Ovo Nederland

Willem Jan Groenewoud

Algemeen directeur

Tel: +31 (0)10 286 15 33

E-mail: info@ab-ovo.nl

Lubbers & de Jong PR

Maartje van Oeveren

Tel: +31 (0)20 421 05 65

E-mail: maartje@l-dj.nl