Microsoft belangrijke partner voor SugarCRM

Outdare internet services bv

Microsoft Corp. en SugarCRM Inc. hebben in februari 2006 aangekondigd samen te werken aan verbetering van de interoperabiliteit tussen Microsoft Windows Server en SugarCRM.

Het primaire doel is de wederzijdse klanten te helpen door het proces van installatie en beheer te vereenvoudigen. SugarCRM is hiermee de eerste commerciële open source partij die de Microsoft Community Licentie officieel in gebruik neemt.

Bill Hilf, directeur van het Technical Platform Strategy bij Microsoft zegt: 'SugarCRM is een toonaangevende commerciële open source partij. Wij zijn daarom zeer verheugd over deze samenwerking. Hiermee kunnen we onze klanten die SugarCRM gebruiken op een Microsoft Server de best mogelijke ondersteuning geven.'

SugarCRM plant een nieuwe SugarCRM distributie onder de Microsoft Community Licentie met Sugar Suite 4.5. De licentie wordt onderdeel van het Microsoft Shared Source initiatief. Met dit programma deelt Microsoft broncode met klanten en partners.

'Ongeveer 35% van de SugarCRM klanten installeren SugarCRM op een Windows Server. Gelet op performance en naadloze aansluiting op bijvoorbeeld Active Directory en Microsoft SQL Server is diepgaande samenwerking tussen Microsoft en SugarCRM een absolute must', aldus Bart van Maarseveen, directeur van Outdare, de grootste SugarCRM partner in Nederland. Outdare is dan ook blij dat SugarCRM en Microsoft deze overeenkomst hebben gesloten. 'Wij kunnen als Microsoft Partner onze klanten daardoor nog beter gaan bedienen binnen hun bestaande infrastructuren'.

Over Outdare:
Outdare is een team gedreven specialisten met een passie voor heldere en duidelijke internetsoftware.

Over SugarCRM:
SugarCRM levert krachtige commercial open source CRM software voor bedrijven en instellingen in alle maten over heel de wereld. Met deze software wordt efficiëntie in interactie en de effectiviteit in de processen van acquisitie, ondersteuning en klantencontact versterkt.

Over Microsoft:
Microsoft (Nasdaq 'MSFT') is de wereldwijde leider in software, dienstverlening en softwareoplossingen die mensen en organisaties helpen hun volledige potentieel te benutten.

Relevante links:
sugarcrm.outdare.nl
www.sugarcrm.com
www.microsoft.com