Gemeente Roermond

Inschrijvingstermijn Tuinenwedstrijd verlengd tot 1 mei 2006.

Tuinliefhebbers die nog mee willen doen aan de tuinenwedstrijd van de gemeente Roermond kunnen zich nog tot 1 mei a.s. aanmelden. Als gevolg van de verlate intrede van de lente, komen de tuinen ook pas laat tot leven. De animo om met de tuin aan de slag te gaan en mee te doen aan deze wedstrijd is daardoor gering. De gemeente geeft de Roermondse tuinenbezitters nog één maand extra de tijd om hun tuin aan te melden voor deze wedstrijd.

Nadat de inschrijvingstermijn verstreken is, gaat een deskundige jury op zoek naar de mooiste voor/zijtuin, geveltuin, balkontuin of bedrijfstuin van Roermond. Voorwaarde is dat de tuin zichtbaar is vanaf de rijbaan. Bij voldoende aanmeldingen wordt een indeling gemaakt in categorieën. Per categorie zijn drie prijzen te winnen. De winnaar ontvangt 100,- en een fraaie oorkonde. Voor de tweede en derde plaats is respectievelijk een bedrag van 50,- en 25,- gereserveerd.

Hoe schrijf ik mijn tuin in?

Wilt u ook meedoen? Bel dan tijdens kantoortijden (maandag t/m donderdag) naar de gemeente Roermond en vraag naar Daniëlle Paas: 0475-359343 of Marion Buurman: 0475-359342.

U kunt ook een e-mail sturen naar natuur@roermond.nl en u kunt zich aanmelden via de website van de gemeente Roermond: www.roermond.nl. U krijgt het inschrijfformulier inclusief de spelregels direct toegestuurd of desgewenst gemaild. De inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van de Stadswinkel in het stadhuis.

Publicatiedatum: 03.04.2006 Bijgewerkt: 03.04.2006