Politie Zeeland


---


O-1389-2006 Ruitjes vernield in Tholen
Zondag tussen 02.40 en 03.00 uur werden op de Bebouwdendam in Tholen drie ruitjes van een voordeur vernield.
Er is geen schadebedrag bekend.

Z-1390-2006 Diefstal uit woning in Oostburg
Maandag tussen 09.00 en 09.30 uur werd uit een woning in de Kotkastraat meer dan duizend euro gestolen.
Houdt inbrekers en insluipers buiten de deur:
U kunt het inbrekers en insluipers moeilijker maken, door het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren, het aanbrengen van verlichting bij de buitendeuren en het merken van waardevolle spullen. Doe de deur op slot. Zorg extra goed voor waardevolle spullen. Zet ze uit het zicht voor inbrekers en berg kleine zaken op in uw kluis.
Sluit de ramen en deuren af wanneer u naar boven gaat of naar een andere ruimte gaat waardoor er geen zicht meer is op de openstaande achterdeur of tuindeuren. Doe dit ook wanneer u een praatje maakt met de buurvrouw in de tuin.

W-1391-2006 Aanrijding in Ritthem
Op de Europaweg Noord vond maandag om 07.35 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige Middelburgse automobilist haalde een voor hem rijdende auto in. Een achter hem rijdende 43-jarige bestuurder van een vrachtauto, afkomstig uit Krimpen aan den IJssel, was op dat moment echter al bezig om de Middelburger in te halen. Er ontstond een aanrijding waarbij de personenauto, die over de kop vloog, geheel werd vernield. De vrachtauto raakte lichtbeschadigd.

Z-1392-2006 Gasleiding kapot getrokken in Axel
Op de kruising Kinderdijk/Zuidsingel in Axel werd maandag om 08.25 uur, tijdens werkzaamheden met een kraanmachine, bestuurd door een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen, een gasleiding vernield.
De kruising werd afgezet en door Deltanuts werd de leiding afgekoppeld voor herstel. De omgeving is gedurende 1 oe uur afgezet geweest.
(