Ingezonden persbericht


Exclusieve Swissol 'car care'-producten verkrijgbaar in Nederland

Liefhebbers van concours d'élégance weten de autoverzorgingsproducten van de Zwitserse fabrikant Swissol al decennia lang te waarderen vanwege de in het oog springende glans en hoge mate van bescherming die deze verlenen aan de lak van hun veelal kostbare 'classic cars'. Maar Swissol wax is niet exclusief voor 'klassieke' laksoorten. Ook moderne laklagen krijgen een extra glans en zijn beter beschermd bij regelmatige behandeling met deze topkwaliteit wax-soorten. Niet voor niets levert inmiddels een aantal vooraanstaande automerken standaard Swissol wax mee bij aflevering van nieuwe topklasse auto's!

Alle waxen uit het Swissol programma worden gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten, zoals pure, zeer zeldzame en exclusieve gele Braziliaanse carnaubawas. De fabricage gebeurt als vanouds geheel met de hand, met veel liefde voor de auto. Samenstelling en toewijding resulteren in producten die de lak niet alleen uitstekend beschermen, maar deze bovenal laten stralen. Een glans die onlangs in het gerenommeerde autoblad 'Classic and Sports Car' werd omschreven als 'a gloss to die for'. Het Swissol programma houdt hier echter niet op. Naast de waxen treft u hierin letterlijk alles aan om uw auto volledig in de watten te leggen.

U wilt alleen het allerbeste voor uw wagen? Kies dan voor de zeer exclusieve Devine wax. Deze wordt volledig op de materiaalspecificaties van uw wagen aangepast en vervolgens speciaal voor u gemaakt! Zag u die mooie glans voorheen alleen op glossy foto's in uw favoriete autoblad, nu is die ook binnen uw bereik, voor uw auto! Wat Dior is voor de vrouw, dat is Swissol voor de auto.

Kijk voor meer informatie op www.swissol.nl Vraag eens een uniek care car-advies voor uw eigen wagen aan of bestel uw gratis (!) exemplaar van het 60 pagina's dikke Swissol handboek. Daarin staat niet alleen uitgebreide informatie over alle verkrijgbare Swissol autoverzorgingsproducten, maar worden tevens 'tips and trics' gegeven voor een diepglanzend, luxe uiterlijk.

Voor overige vragen of bestellingen kunt u contact opnemen met Swissol Nederland, tel.: (06) 53430923 / e-mail: info@swissol.nl