Ingezonden persbericht


Capture Software biedt extra functionaliteit voor KODAK-documentscanners

Veelzijdige opties voor documentbeheer, beveiliging en het scannen naar e-mail met versie 6.9

Vianen, 3 april 2006 - Kodak Document Imaging introduceert een nieuwe versie van de KODAK Capture Software voor KODAK-documentscanners. Versie 6.9 van de software biedt extra functionaliteit voor het zoeken, opvragen en delen van documenten. Daarnaast voorziet de software in optimale beveiliging en mogelijkheden voor het versturen van gescande documenten naar e-mailadressen. Andere aantrekkelijke mogelijkheden van de KODAK Capture Software zijn barcodeherkenning, Optical Character Recognition (OCR) en krachtige indexeringsfuncties. Gebruikers kunnen de uitvoerformaten configureren op basis van specifieke eisen en persoonlijke voorkeuren. Met de meegeleverde API passen software-integrators de KODAK Capture Software geheel naar wens aan.

Versie 6.9 van Capture Software biedt krachtige functionaliteit voor het zoeken naar en opvragen van documenten op cd, dvd en harde schijf. Gebruikers kunnen hiermee in verschillende batches zoeken. Als ze het gewenste document hebben gevonden, kunnen ze het automatisch weergeven, afdrukken, e-mailen of opslaan als een PDF-bestand.

KODAK Capture Software garandeert het veilige gebruik van digitale documenten door de authenticiteit te verifiëren. Met de nieuwe versie van de Capture Software kunnen gebruikers TIFF-bestanden tijdens het scannen voorzien van een digitale handtekening. Het krachtige SHA-algoritme, dat is ontwikkeld door de Amerikaanse National Security Agency (NSA), vormt hiervoor de basis. Dit algoritme dient ook als standaard binnen de Amerikaanse overheid. Er is ook een gratis verificatietool bij Kodak verkrijgbaar.

Met de nieuwe functionaliteit voor het scannen naar e-mail kunnen gebruikers documenten scannen en vervolgens rechtstreeks vanuit Capture Software e-mailen. De software bevat optionele velden voor ontvangstadres, e-mailonderwerp en tekst. Bovendien kunnen gebruikers met de software een maximale grootte voor de bijlage instellen. Bij overschrijding hiervan wordt de bijlage automatisch over meerdere e-mails verdeeld.

KODAK Capture Software is verkrijgbaar bij geautoriseerde distributeurs en resellers. Capture Software is beschikbaar voor alle Kodak-documentscanners. Voor volumescans hoeft niet extra te worden betaald. Bepaalde KODAK-documentscanners worden geleverd met een 'lite'-versie van de software. Gebruikers krijgen ondersteuning van KODAK Capture Software op basis van KODAK Service & Support. Bij de standaardgarantie is mediavervanging inbegrepen. Deze garantie is één jaar geldig. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen voor een Software Maintenance Agreement voor telefonische ondersteuning, softwarereparaties en revisie-updates.

###

Informatie over Kodak Document Imaging
Kodak is 's werelds belangrijkste pionier in de beeldverwerkingsindustrie en levert toonaangevende producten en services aan consumenten, bedrijven, overheden en de gezondheidszorg. Met een omzet van 14,3 miljard dollar in 2005 richt Kodak zich op een verdere groei in de digitale verwerking van beelden om mensen te ondersteunen beter gebruik te maken van beelden en informatie in hun werk en privéleven. Consumenten gebruiken de producten en diensten van Kodak voor digitale en traditionele beeldverwerking om hun foto's op elk gewenst moment en vanaf elke gewenste locatie te maken, af te drukken en te verzenden. Bedrijven kunnen met de oplossingen van Kodak voor prepress, conventionele en digitale afdrukken en digitale documentverwerking effectief met hun klanten over de gehele wereld communiceren. Professionals op het creatieve vlak vertrouwen op de technologie van Kodak om met behulp van stilstaande of bewegende beelden hun boodschap op een unieke manier te verspreiden. En toonaangevende organisaties in de gezondheidszorg gebruiken de innovatieve producten, services en workflow-oplossingen van Kodak om de patiëntenzorg te verbeteren en de efficiency van het beschikbaar stellen van informatie binnen en buiten hun organisatie te maximaliseren.

Meer informatie over Kodak is te vinden op www.kodak.nl.

Kodak is een handelsmerk van Eastman Kodak Company.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Dennis Hompes
Telefoon: 030 - 65 65 070
E-mail: kodak@lvtpr.nl
www.lvtpr.nl

Kodak Document Imaging
Peter de Boer
Telefoon: 0347 - 36 39 00
E-mail: pnc.deboer@kodak.com
www.kodak.com/go/docimaging