Ingezonden persbericht


Wacom lanceert de Intuos3 CarePack

Twee jaar extra productgarantie, service en vele extra's voor alle pentabletten uit de Intuos3 serie

Krefeld, 3 april 2006. Wacom, marktleider voor pentabletten en interactieve pendisplays, lanceert de Intuos3 CarePack. De CarePack geeft twee jaar extra garantie voor alle pentabletten uit de Intuos3 serie, waardoor deze op vier jaar komt. Met deze extra service kunnen Intuos3 gebruikers nog meer voordelen halen uit hun pentablet.

Naast de aanvullende telefonische ondersteuning, bevat de Intuos3 CarePack een aantal extra's, waaronder vijf extra standaard penpunten, vijf 'stroke' en tien viltstift penpunten. Ook vind je in de CarePack een handig hulpmiddel om de penpunten gemakkelijk te verwisselen.

Intuos3 CarePack voorwaarden
De Intuos3 CarePack moet binnen de dekkingsperiode van de standaard garantie van twee jaar worden gekocht en is geldig vanaf de aankoopdatum van de Intuos3 pentablet (er kan om een bewijs van aankoop worden gevraagd). De Intuos3 CarePack kan telefonisch of online geregistreerd worden en geldt voor één Intuos3 pentablet.

Intuos3 serie
De Intuos3 pentablet serie is verkrijgbaar in A4, A5 and A6 formaat, evenals de nieuwe versies, de Intuos3 A5 Wide, A3 Wide en A4 Oversize. De A3 Wide en A4 Oversize zijn verkrijgbaar in een CAD of DTP-configuratie.

Intuos3 heeft een uitgebreide functionaliteit door de geïntegreerde ExpressKeys en Touch Strips. De ExpressKeys zijn twee toetsenblokken met elk vier knoppen en zijn vooraf geconfigureerd met veelgebruikte wijzigingstoetsen die in alle programma's kunnen worden aangepast. De Touch Strip fungeert als een scrollbar waarmee je met een vinger in diverse programma's kunt zoomen en scrollen. Met deze eigenschappen, krijgen gebruikers direct toegang tot functies als inzoomen, uitzoomen, knippen, plakken en ongedaan maken, met slechts één vingeraanraking.

De Intuos3 tabletten zorgen voor een nauwkeurige werkwijze door de 5.080 dpi resolutie en de 1.024 niveaus van drukgevoeligheid, in zowel de penpunt als de pengum. Elk tablet is in staat de 'hellingshoek' van de Grip Pen tot 60 graden te herkennen en heeft een Tool ID, waarmee het tablet automatisch de individuele instellingen van het diverse gereedschap herkent, op het moment dat de pen contact maakt met het tablet.

Beschikbaarheid en prijs
De Intuos3 CarePack is verkrijgbaar via Five 4 U (tel. 030 241 55 55) en Ingram Micro (tel. 030 246 40 01) en kost 89,90 euro exclusief BTW. De tabletten hebben een USB aansluiting en werkt onder Windows 2000, XP, XP 64bit of hoger en Mac OS X 10.2.8 of hoger.

//Einde bericht