Politie Limburg-Noord

Vier onopgeloste zaken in De Gouden Tip

Datum: 3-04-2006
Tijd bericht: 14:42
Plaats: Limburg
In de uitzending van dinsdag 4 april roept de Limburgse politie de hulp in van de kijkers bij het oplossen van vier zaken:

Zaak 1: Vernieling personenauto in Roermond Op woensdag 1 maart wordt vermoedelijk door carnavalsvierders een personenauto op zijn kant gelegd, waardoor aanzienlijke schade aan de auto ontstond. De politie zal getuigen vragen zich te melden.

Zaak 2: Insluiping in een woning in Maastricht Tussen zaterdagmiddag 7 januari en zondagavond 8 januari is een bewoonster van een woning in Maastricht niet thuis geweest. Na terugkomst in haar woning trof zij een onbekende man aan. Nadat zij deze verjaagd heeft, ontdekte de vrouw dat de man haar badkamer en wasmachine gebruikt heeft en van zichzelf video opnames gemaakt heeft.
In de uitzending wordt beeldmateriaal getoond en de politie vraagt om de identiteit van de dader.

Zaak 3: Fotozaken: diefstal van een laptop in Brunssum en een winkeldiefstal in Roermond
Op maandag 31 oktober 2005 wordt een invalide man slachtoffer van diefstal van zijn laptop uit zijn woning in Brunssum. Op vrijdag 11 november 2005 wordt door een vertegenwoordiger bij de Edah in Roermond gezien, dat een klant met een winkelwagentje vol met goederen het magazijn inloopt. Als de klant dit in de gaten krijgt rent hij weg. In beide zaken worden bewakingsbeelden getoond. De politie hoopt dat aan de hand van deze beelden de daders herkend kunnen worden.

Zaak 4: Overval op bank in Geleen Op woensdag 22 maart wordt het filiaal van de ABN/AMRO bank in Geleen overvallen. De twee daders hebben zich toegang verschaft tot de bank door een ruit aan de voorzijde te vernielen. Deze zaak wordt in de uitzending gereconstrueerd. De politie hoopt dat kijkers met behulp van deze informatie kunnen helpen deze zaak op te lossen.

Teksten en foto's van deze uitzending staan op de internetsite www.degoudentip.tv
Ook zijn de onderwerpen in beeld en geluid te downloaden. Als u informatie heeft over één van deze zaken, belt u dan tijdens de uitzending of herhalingen met het politietelefoonteam op het gratis telefoonnummer 0800 - 2552 552. Daarna kunt u het algemene politienummer 0900 - 8844 (lokaal tarief) bellen.