AEGON

Benoeming directievoorzitter TKP Investments

Mevrouw Roelie van Wijk RBA (42) treedt per 1 juni 2006 in dienst als directievoorzitter TKP Investments BV (TKPI) /Directeur Beleggingen.

Mevrouw van Wijk is momenteel werkzaam als Hoofd Research Vermogensbeheer bij SNS Asset Management. Hiervoor bekleedde zij onder andere de functie van Hoofd Aandelen bij SNS Asset Management, Hoofd Tradingdesk en Senior Portfoliomanager Fixed Income bij het Philips Pensioenfonds en Investment Manager Fixed Income & Treasury bij Pensioenfonds PGGM.

Per dezelfde datum is de heer drs. Robert Leenes RBA (40) benoemd als directielid van TKPI. Hij is vanaf 1995 werkzaam bij TKPI onder meer als Aandelenmanager, Manager TAA en de laatste jaren als Hoofd Beleggingsadministratie.

Mevrouw van Wijk en de heer Leenes zullen gezamenlijk de directie van TKPI vormen.

De benoeming vindt plaats onder voorbehoud van toetsing door de AFM.

TKP Investments BV is een onderdeel van TKP Pensioen, op haar beurt een 100% dochter van AEGON Nederland. Als vermogensbeheerder verzorgt TKP Investments voor veel van haar klanten - veelal pensioenfondsen - de integrale uitvoering van alle beleggingsactiviteiten. Daartoe behoort onder meer het bieden van ondersteuning aan pensioenfondsbesturen bij het te voeren beleggingsbeleid. De kernactiviteit van TKP Investments is het beleggen van de financiële middelen van pensioenfondsen, overeenkomstig het vastgestelde beleid. Door middel van een breed scala aan beleggingsfondsen krijgt de klant toegang tot een keur van externe assetmanagers. Hierdoor wordt het mogelijk om zowel DB- als DC-regelingen te verzorgen, inspelend op elke gewenste risico-rendement verhouding. TKP Investments opereert onder AFM-vergunning, is SAS70 gecertificeerd en is GIPS-compliant.

03-04-2006