AutoRai

Suzuki Terreintreffen 2006 belooft veel spektakel

(4/3/2006)
Het Suzuki Terreintreffen vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei in Heerde. Plaats van handeling is deze keer circuit Heerde in Gelderland, waar voor liefhebbers van vierwielaangedreven Suzukiâs een uitdagend parcours ligt te wachten. Diepe kuilen, modderpoelen en steile hellingen: het zijn zomaar wat ingrediënten van de negende editie van het Suzuki Terreintreffen. Zowel ervaren off-roadliefhebbers als de wat minder ervaren rijders komen met hun eigen Suzuki 4x4 volledig aan hun trekken op zorgvuldig uitgezette routes. Suzuki 4x4 rijders zijn rechtstreeks uitgenodigd en / of kunnen een inschrijfkaart bij de Suzukidealer halen. Desgewenst ontvangen deelnemers voor de start waardevolle tips en vervolgens kan het geleerde in praktijk worden gebracht.

Ook liefhebbers die geen Suzuki 4x4 bezitten zijn meer dan van harte welkom. Door het uitgebreide programma hoeft geen enkele bezoeker zich tijdens het Terreintreffen te vervelen: instapparcours, behendigheidsproeven, quad rijden, spectaculaire demonstraties, concours dâelegance, heerlijke hapjes en drankjes. En kom gerust met het hele gezin, want ook voor kinderen is er allerlei leuks te beleven (o.a. kinderquadbaan).

Het Suzuki Terreintreffen vindt plaats op 20 en 21 mei 2006, op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur op circuit Heerde in Gelderland. Op www.suzuki.nl is onder de button âTerreintreffenâ meer informatie te vinden.

BedrijfsautoRAI.nl