AutoRai

Unieke nieuwe garanties op Honda autoâs

(4/3/2006)
Honda rijders zijn niet gewend aan pech onderweg en daarbij hebben ze al jaren een langere garantie periode ten opzichte van vele andere merken. Nu heeft Honda de garantievoorwaarden op bijna al haar modellen nog verder uitgebreid.
Nieuw is de garantie op het chassis en het uitlaatsysteem. Daarnaast is de garantieperiode tegen doorroesten van binnenuit verhoogd van zes tot maar liefst twaalf jaar. Honda heeft het volste vertrouwen in haar producten.

Honda geeft op bijna alle nieuwe modellen nu ook garanties op het chassis en het uitlaatsysteem. Het chassis valt tot een periode van tien jaar onder de garantie en het uitlaatsysteem vijf jaar. De ruime periode van drie jaar voor de standaardgarantie en lakgarantie blijft ongewijzigd.

Honda was een van de eersten die met een standaardgarantie van 3 jaar startte. Niet voor niets staan Hondaâs als uiterst betrouwbaar bekend en scoren de verschillende modellen zonder uitzondering hoog in onafhankelijke Europese kwaliteitsonderzoeken. Door standaard extra uitgebreide garanties te bieden, onderstreept Honda haar vertrouwen in het eigen product.

BedrijfsautoRAI.nl