ComtechDDS neemt Salience over

Data and document solutions

Persbericht

ComtechDDS neemt Salience over

Culemborg, 31 maart 2006

ComtechDDS BV te Culemborg en Salience BV te Nieuwegein hebben vandaag bekend gemaakt dat ComtechDDS met ingang van 1 april a.s. alle activiteiten van Salience overneemt. Medio april gaat Salience ook fysiek met ComtechDDS samen op de locatie van ComtechDDS aan de Gutenbergweg 1 te Culemborg.

ComtechDDS is aanbieder van producten en diensten binnen het complete spectrum van documentaire oplossingen. Het bedrijf is recent ontstaan uit het samengaan van twee in de documentatiebranche zeer vertrouwde bedrijven: Comtech Houten en Data & Document Solutions (DDS). Hierdoor is er een complete dienstverlener ontstaan op het gebied van documentatie in elke vorm en taal, automatisering van het documentatieproces, opleidingen en vertalingen.

Salience is in Nederland hét toonaangevende expertisecentrum in het toepassen van de wereldstandaard XML. Salience helpt grote organisaties met het structureren en daarmee rendabel maken van hun informatiestromen. Vanuit deze expertise organiseert Salience regelmatig cursussen gericht op informatiemanagement en diverse XML-toepassingen.

Met de overname van Salience door ComtechDDS ontstaat er een organisatie van circa 90 specialisten die bedrijven kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van de toegankelijkheid van hun informatie.

De huidige bestuurder en algemeen directeur van Salience, Jon Hamerlinck, over de transactie: .Ik ben ervan overtuigd dat de samenvoeging van met name deze partijen binnen de huidige marktontwikkelingen een sterk toekomstperspectief biedt. De ontstane match zal een volwassen bedrijf creëren, gericht op de modernste documentatietoepassingen..

John van Baardwijk, algemeen directeur van ComtechDDS: .Met de toevoeging van Salience wordt ComtechDDS een belangrijke speler op het gebied van het ondersteunen van grote organisaties bij hun knowledge management en kan het alle aspecten van het documentatieproces aan. ComtechDDS krijgt hiermee een zeer goede basis voor verdere groei..

Salience zal zijn dienstverlening onder de paraplu van ComtechDDS op vertrouwde wijze voortzetten. Onder handhaving van de in de markt zeer bekende naam Salience zal het de kennisbron blijven die het bedrijf op documentatiegebied tot de huidige belangrijke marktpartij heeft gemaakt.

Salience B.V.Coltbaan 27B3439 NG NieuwegeinTel: 030 605 66 75Fax: 030 605 63 24info@salience.nlwww.salience.nl ComtechDDSGutenbergweg 14104 BA CulemborgTel: 0345 51
08 79Fax: 0345 51 08 67info@comtechdds.comwww.comtechdds.com Informatie voor de pers: Mevrouw M.Jonkers (Salience)
De heer J. van Baardwijk(ComtechDDS)


-Einde bericht-