Ingezonden persbericht


persbericht

Turkije marktleider corendon betrekt nieuw pand

Europees hoofdkantoor corendon is verhuisd naar lijnden

Amsterdam, maart 2006 - Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, is met ingang van maart gehuisvest in Lijnden. Projectontwikkelaar Mainland had opdracht gekregen een geheel nieuw pand te bouwen voor het Europese hoofdkantoor. Vanwege de enorme groei die het bedrijf doormaakt, bood het kantoor in Haarlem te weinig ruimte. Alle telefoon-, faxnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Geheel volgens de huisstijl

Het nieuwe hoofdkantoor van Corendon biedt zowel onderdak aan Corendon Vliegvakanties als Corendon Airlines. Architect David Atlas heeft de huisstijlkleur van Corendon als rode draad gebruikt in de ontwikkeling van het 1.305 m2 grote gebouw. Het 'custommade' kantoor is uitstekend bereikbaar en ligt aan de A9 in Lijnden.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.