Gemeente Hilversum

Werken aan de weg

5 april 2006
De wegwerkzaamheden van 3 t/m 7 april 2006

De aanleg van de rotonde op de kruising Lage Naarderweg/Sumatralaan gaat maandag 3 april zijn derde week in. Autoverkeer tussen Hilversum en Bussum wordt in beide richtingen langs het werk geleid over een tijdelijke bypass tussen de Lage Naarderweg en de Sumatralaan. De Lage Naarderweg is voor doorgaand verkeer afgesloten tussen de Celebeslaan en de Sumatralaan.

Verder wordt gewerkt


* op de ventweg van de Jan van der Heijdenstraat tussen de Minckelersstraat en de Lorentzweg, aanleggen drempels en parkeervakken (tot begin mei).

De wegwerkzaamheden van 10 t/m 14 april 2006

De aanleg van de rotonde op de kruising Lage Naarderweg/Sumatralaan gaat zijn vierde week in. Tot eind april wordt autoverkeer tussen Hilversum en Bussum in beide richtingen langs het werk geleid over een tijdelijke bypass tussen de Lage Naarderweg en de Sumatralaan. De Lage Naarderweg is voor doorgaand verkeer afgesloten tussen de Celebeslaan en de Sumatralaan.

Verder wordt gewerkt


* op de Bergweg tussen de Lambertus Hortensiuslaan en de Paulus van Loolaan, aanleg van een plateau ter hoogte van het Van Ravenswaaypad;

* en op de ventweg van de Jan van der Heijdenstraat tussen de Minckelersstraat en de Lorentzweg, aanleggen drempels en parkeervakken (tot begin mei).