Ingezonden persbericht


Nieuws op www.wijninfo.nl

5e Proeverij Chileense wijnen

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 27 januari 2006

Op maandag 3 april 2006 organiseert ProChile Nederland in samenwerking met Anneke TOT-PR opnieuw een grote overzichtsproeverij van Chileense wijnen.

Ongeveer 40 producenten en importeurs zullen aan deze 5e editie deelnemen. Cees van Casteren zal tijdens de proeverij op twee verschillende tijdstippen de presentatie 'Chili is niet lang maar breed' geven. De proeverij en presentaties vinden plaats in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Thema dit jaar is 'Chilean wines, all ways surprising' in het kader van de dit jaar gelanceerde Internationale Chileense imagocampagne. Niet alleen altijd, maar vooral op allerlei verschillende manieren zijn Chileense producten en diensten verrassend, dat is de boodschap van deze nieuwe campagne.

Chili is een spannend wijnland dat door een combinatie van factoren wijnen van topformaat levert. U kunt genieten van karakteristieke, mooie wijnen en tegelijkertijd kennis maken met nieuwe, verrassende wijnen.

Wie meer over Chileense wijnen wil weten, kan tijdens de overzichtsproeverij de presentatie Wijn uit Chili; altijd verrassend van Cees van Casteren bijwonen. Cees van Casteren is wijnconsultant en -schrijver en heeft Chili het afgelopen jaar meerdere malen bezocht. Dit najaar zal een boek over wijnland Chili van zijn hand verschijnen. Zijn ervaringen in Chili zijn de basis voor de twee presentaties die hij op maandag 3 april a.s. om 14:00 en 15:00 uur zal verzorgen.

De proeverij vindt plaats op:

Datum: Maandag 3 april 2006
Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn Tijd: 13.00 - 18.00 uur

Presentaties: 14.00 en 15.00 uur (duur presentatie ongeveer 30 minuten)

Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u een e-mail sturen aan Anneke TOT-PR, info@totpr.nl . Wilt u ook een presentatie bijwonen, dan dient u dat apart te vermelden. Vermeld hierbij uw voorkeur voor het tijdstip van de presentatie die u wilt bijwonen (de presentaties zijn identiek). Let wel: vol = vol.

Kijk op www.echile.nl/nl_wijnproef06.htm voor actuele informatie over de proeverij en de deelnemers.