Versatel Telecom International NV


- PERSBERICHT -

Tele2-Versatel lanceert zakelijk ADSL2+

Amsterdam, 3 april 2006. Tele2-Versatel introduceert Business Internet ADSL2+. Vanaf vandaag kunnen bedrijven Business Internet ADSL2+ van Tele2-Versatel afnemen met een downloadsnelheid van 12Mb, 8Mb en 4Mb en een upload snelheid van 1 Mb. Business Internet ADSL2+ biedt veeleisende zakelijke klanten en thuiswerkers een zeer hoogwaardige internetdienst met hoge uptime garanties en professionele helpdesk ondersteuning.

Nadat Tele2-Versatel eerst op de consumentenmarkt is gestart met het verkopen van internet-diensten via ADSL2+, komt zij nu met zakelijke internet over het next-Generation netwerk van Tele2-Versatel. Klanten krijgen gratis een beheerde router in bruikleen en bij meerjarige contracten wordt de dienst gratis geïnstalleerd. Verder ondersteunt Business Internet van Tele2-Versatel IP Sec en VPN tunneling waarmee het uitermate geschikt is voor thuiswerkers. Bijkomend voordeel van Business Internet ADSL2+ is dat de meegeleverde router ook WiFi ondersteund. Voor klanten die thuis of op kantoor even snel draadloos online willen met hun laptop is dit een ideale oplossing.

Attila Gültuna, Managing Director Business van Tele2-Versatel, verklaart: "Ondernemers kunnen nu kiezen uit een uitgebreide reeks aan zakelijke internet producten bij Tele2-Versatel. Naast ADSL en SDSL diensten tot wel 10Mbps symmetrisch is er nu ook een echt zakelijke ADSL2+ dienst bij gekomen. Hiermee is er voor iedere toepassing een dienst met een optimale prijs-kwaliteit verhouding beschikbaar."

Voor meer informatie, zie www.versatel.nl/adsl2plus


-Einde-

Tele2-Versatel is een handelsnaam van Versatel Nederland B.V. Tele2-Versatel is met afstand het grootste alternatieve telecombedrijf in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van telecommunicatiediensten. Tele2-Versatel biedt breedbandige spraak-, data- en internetdiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-Versatel-klanten profiteren van eenvoudige en betaalbare diensten van topkwaliteit. Tele2-Versatel heeft circa 1.100 medewerkers. Meer nieuws en informatie is verkrijgbaar via en/of .