Ingezonden persbericht


Poeldijk, 31 maart 2006

Persbericht

Groei bij Els Duijnisveld
praktijk voor
gesprekstherapie en stressbeheersing

Alweer ruim twee jaar geleden opende Els Duijnisveld in Poeldijk haar praktijk voor gesprekstherapie en stressbeheersing. Er was duidelijk behoefte aan de therapie die zij biedt. Daarom heeft zij haar activiteiten inmiddels uitgebreid.

Mensen krijgen in hun leven wel eens te maken met moeilijke of verdrietige situaties waar ze geen grip op hebben of die ze moeilijk kunnen verwerken. Bepaalde problemen lijken eindeloos en onoplosbaar. Voor de oplossing van dit soort zaken kan men de hulp inroepen van gesprektherapeute Els Duijnisveld. Door het voeren van gesprekken met haar, kan iemand een andere kijk op een situatie krijgen. Vaak is men daarna in staat de situatie zelf het hoofd te bieden.

Stressbeheersing behoort ook tot de mogelijkheden bij Els Duijnisveld. Stress is de druk die wordt uitgeoefend op het aanpassingsvermogen van lichaam en geest. Zodra deze druk negatief wordt, is het goed er iets aan te doen. Samen met de therapeute kan men op zoek gaan naar de oorzaken van stress en er mee leren omgaan. Tevens biedt Els Duijnisveld ondermeer relatietherapie en jeugdbegeleiding.

Afgelopen jaar heeft Els haar werk uitgebreid. Zo verzorgt zij nu ook trainingen voor bedrijven. Zo'n training kan gericht zijn op de leidinggevenden, een bepaalde afdeling of een individuele medewerker.

De praktijk van Els Duijnisveld is gevestigd aan de Margrietlaan 25 te Poeldijk. Meer informatie is te vinden op www.els-duijnisveldpraktijk.nl . Bellen voor het maken van een afspraak, kan maandag t/m vrijdag van 09.00 17.00 uur. Telefoon 0174 24 20 29.

Els Duijnisveld
Praktijk voor gesprekstherapie
en stressbeheersing
Margrietlaan 25
2685 VG POELDIJK
Tel. 0174 24 20 29