Gemeente Sittard-Geleen

PERSBERICHT

Persconferentie concept Hoofdlijnenakkoord verplaatst

Sittard-Geleen, 03-04-2006 - De persconferentie over het concept Hoofdlijnenakkoord in het kader van de collegeonderhandelingen in Sittard-Geleen, die gepland stond voor vandaag, maandag 3 april 2006 om 16.00 uur, gaat niet door.

In plaats daarvan vindt morgen, dinsdag 4 april, om 15.00 uur een persbijeenkomst plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Markt 1 in Geleen. Het concept Hoofdlijnenakkoord wordt vanmiddag onder embargo aan de media verstrekt. Het embargo is van kracht tot dinsdagmiddag 15.00 uur.

Sittard-Geleen is met bijna 100.000 inwoners de op een na grootste stad van Limburg. Met Heerlen en Maastricht vormt Sittard-Geleen één van de zes stedelijke netwerken in Nederland. Hoogwaardige industrie en een intensieve dienstensector maken Sittard-Geleen tot economische motor van de regio. Tegelijk zorgen het culturele klimaat, de educatieve instellingen en de rijke groenvoorzieningen voor een goede balans tussen wonen en werken. Leefbaarheid en veiligheid zijn speerpunt van beleid. Niet alleen voor de stadskernen maar ook voor wijken en dorpskernen. In deze veelzijdigheid wil Sittard-Geleen zich verder ontwikkelen tot een herkenbare en dynamische stad.




Gemeente Sittard-Geleen