NOVA

03-04-2006

Hypotheekrenteaftrek op de schop
Huizenbezitters zijn de onderzekerheid over het voortbestaan van de hypotheekrenteaftrek zat. Ze willen duidelijkheid van de politiek. NOVA komt met onthullende gegevens over de hypotheekrente-aftrek. Vanaf 22:30 uur vindt u aanvullende gegevens op novatv.nl

Nieuwe gouverneur Uruzgan
Het was de belangrijkste voorwaarde voor het sturen van Nederlandse militairen naar de Af-ghaanse provincie Uruzgan: vervanging van de omstreden gouverneur Jan Mohammed. Moham-meds opvolger Abdul Hakim Munib is volgens Den Haag een betrouwbaar man waar de Nederlanders op moeten gaan bouwen. Maar wat blijkt: Munib was allesbehalve een kleine jongen onder het schrikbewind van de Taliban. Een portret.

Sam Pormes
Een impasse bij Groen Links: voorzitter Herman Meijer stapt op omdat de vorig jaar geroyeerde senator Sam Pormes - die de partij onjuist zou hebben geïnformeerd over zijn verleden - terug mag komen in de Eerste Kamer. Maar de overige Groen Links-senatoren hebben geen vertrouwen in Pormes, die zijn zetel weigert op te geven. Sam Pormes reageert in de studio.

Presentatie: Jeroen Pauw en Pim van Galen
(onderwerpen onder voorbehoud)

De weduwen van Kabul


----------
NOVA / Den Haag Vandaag
Ma t/m vr: 22.20-23.00 uur Nederland 3
Zaterdag: 22.09-22.30 uur Nederland 3
Herhaling na middernacht