P E R S B E R I C H T


Amersfoort, 3 april 2006


Dr. ir. W. van Vonno commissaris bij DHV


De heer dr. ir. W. (Wim) van Vonno treedt per 3 april 2006 toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van internationaal advies- en ingenieursbureau DHV. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft ingestemd met de voordracht door de Raad van Commissarissen.

De heer Van Vonno (1941) beschikt over een brede deskundigheid van de bouwwereld en heeft een allround bestuurservaring. Hij bekleedt commissariaten bij AM NV, Van Boldrik Groep B.V., Van Oord N.V., Optimix Vermogensbeheer en Convest B.V. waar hij president-commissaris is.
Andere belangrijke nevenfuncties zijn: bestuurslid van de Vereniging van Effecten Uitgevende Ondernemingen (VEUO), lid van het curatorium van Executive MBA Bouw Universiteit Twente en lid van de Investeringscommissie NPM Capital N.V.
De heer Van Vonno was van 1982 tot en met 2005 voorzitter van de Raad van Bestuur van Koninklijke BAM Groep N.V.; van 1976 tot en met 2000 was hij betrokken bij de Stichting Bouwresearch, waar hij lid was van diverse onderzoekscommissies en waarvan hij tien jaar bestuursvoorzitter is geweest.


+ + + + +