Gemeente Amerongen


Kernenbezoek college van B&W aan Leersum en Maarn

College bezoekt Leersum op dinsdag 4 april
Het college van burgemeester en wethouders brengt op dinsdag 4 april een bezoek aan de kern Leersum. s Middags wordt een bezoek aan het Asielzoekerscentrum in Leersum gebracht, aan de bouwlocatie van sport- en cultuurcentrum De Binder en aan Basisschool De Meander. Hierna informeert Cees van Swieten van de Stichting Bloemencorso Leersum de bestuurders over deze jaarlijkse happening in de kern Leersum.

Tussen het middag- en avondprogramma is een ontmoeting met Leersumse organisaties gepland. Deze zijn hiervoor inmiddels per brief uitgenodigd. Heeft uw organisatie geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente (postbuscommunicatie@heuvelrug.nl) of u kunt bellen met Esther Bekker, tel: 56 56 25).

Vanaf 19.00 uur s avonds zijn inwoners van Leersum van harte welkom in Restaurant dArthuizen om kennis te maken met het college van burgemeester en wethouders.

College bezoekt Maarn op woensdag 5 april
Het college van burgemeester en wethouders brengt op woensdag 5 april een bezoek aan de kern Maarn. Hier staan ontmoetingen met jong en oud op het programma. Na een bezoek aan Trompstaete, een wooncomplex voor senioren, is het college te gast in Kindercentrum De Trommelaar aan de Buurtsteeg.

Hierna heeft het college ook in Maarn een ontmoeting met plaatselijke organisaties. Heeft uw organisatie geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente (postbuscommunicatie@heuvelrug.nl) of u kunt bellen met Esther Bekker, tel: 56 56 25).

Vanaf 19.00 uur s avonds zijn inwoners van Maarn van harte welkom in Sociaal Cultureel Centrum De Twee Marken om kennis te maken met het college van burgemeester en wethouders.

Op dinsdag 25 april bezoekt het college de kern Maarsbergen. Bent u in Maarn op 5 april verhinderd, dan bent u op dinsdag 25 april bij het kernenbezoek in Maarsbergen van harte welkom.