Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag 14 november 2005

Benefiet kidsevent voor stichting De Opkikker

Woensdagmiddag 5 april 2006 om 14.00 uur zal het eerste TotallyKidz Kinderconcert worden gehouden in de Dr. Anton Philipszaal te Den Haag. Dit eerste kidsevent is een benefietconcert ten bate van stichting De Opkikker. Artiesten als Elize, MY5, Party 's' Cool, Topstars, 4:AM, Dewi en winnares van het Junior Songfestival 2005 Tess, zullen hun opwachting maken.

Het TotallyKidz Kinderconcert is een twee uur durend interactief kinderconcert gepresenteerd door Luuk Wessels. De artiesten zullen hun eigen nummers ten gehore brengen, waarbij de
artiesten bij één nummer tijdens hun optreden door een winnaar uit de TotallyKidz talentenjacht ondersteund zullen worden. In de aanloop tot het evenement TotallyKidz zullen hiervoor diverse voorrondes zijn, waarvoor kinderen zich via www.totallykidz.nl kunnen opgeven.

Ieder kind heeft talent! Dat is het motto van TotallyKidz. Helaas zijn de mogelijkheden om je talenten te kunnen tonen en te ontwikkelen vaak zeer beperkt. Daarom heeft TotallyKidz het concept voor de Talentenjacht geschreven, met als hoofddoel een leuke middag te creëren met als bijkomend doel kinderen een kans te geven hun talenten te ontdekken en te vertonen aan een groot publiek. Het TotallyKidz-event van 5 april 2006 is gekoppeld aan het creëren van meer naamsbekendheid voor stichting De Opkikker. Naast deze naamsbekendheid willen wij ook een mooi geldbedrag genereren voor het realiseren van hun missie;het verzorgen van Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en het hele gezin.

Kun jij goed zingen, dansen, playbacken of heb je net als Tess, winnares van het Junior Songfestival 2005, zelf een liedje geschreven en wil je dat samen met haar, Elize of een andere Totallykidz artiest zingen? Dan is dit de kans om je droom uit te laten komen. Wil je meedoen aan de Totallykidztalentenjacht? Geef je dan nu op via www.totallykidz.nl of stuur een e-mail naar info@totallykidz.nl. Vermeld daarin je naam, adres, leeftijd ( max 16 jaar), telefoonnummer, foto en wat je wil doen bij de talentenjacht. Wie weet sta jij straks bij de voorrondes van de Totallykidztalenjachten en strijd je om die felbegeerde eerste plaats en win je een optreden samen met een Totallykidz artiest op 5 april 2006 in de Dr. Anton Philipszaal in Den Haag.

---