Gemeente Bussum

Gemeentepagina verhuist naar Bussumse Krant

Het gemeentenieuws zal vanaf april dit jaar niet langer gepubliceerd worden in de Gooi en Eembode. De gemeente Bussum heeft er voor gekozen om de informatie voor inwoners voortaan in een krant te publiceren die zich exclusief op Bussum richt: de Bussumse Krant.

De naam t Voorlicht zal ook vervallen. Voortaan hebben we het gewoon over De Gemeentepagina.

Wekelijks

De Gemeentepagina zal vanaf 5 april a.s. wekelijks in de Bussumse Krant verschijnen. Het gemeentenieuws ligt dan dus iedere week op uw mat. Zodoende bent u steeds op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien geeft het ons de ruimte om meer beeld en minder tekst te gebruiken.

Nieuwe rubrieken

Naast de vertrouwde rubrieken, zoals Wat de raad besloot, zal er een rubriek gewijd worden aan betrokken Bussumers. Wekelijks zullen we daarom een inwoner die zich actief inzet voor de gemeenschap in de spotlights zetten. Om het nog meer uw pagina te laten zijn.

Ook digitaal

De nieuwe gemeentepagina komt ook digitaal beschikbaar. Vanaf 1 april kunt u zich hiervoor opgeven op de website van de gemeente Bussum, waarna u de pagina wekelijks in uw mailbox ontvangt.

Laatste en eerste nummer

Het laatste Voorlicht verschijnt op 30 maart aanstaande in deze krant. Het eerste nummer van de gemeentepagina op 5 april, zal een feestnummer zijn, met als thema nieuw: een nieuwe raad, nieuwe ideeën en een nieuw begin in de Bussumse Krant. Vanaf 12 april vindt u wekelijks het gemeentenieuws en de bekendmakingen op De Gemeentepagina.