Gemeente Roermond

Roermond krijgt tweede weekmarkt op woensdag

Woensdag 5 april a.s. gaat op de Markt in Roermond een tweede weekmarkt van start. Deze vaste woensdagmarkt begint met een omvang van ± 50 kramen en duurt van 9.30 tot 15.30 uur. Naast de zaterdagmarkt wordt nu ook de woensdagmarkt omgezet van een voedselmarkt naar een volledige warenmarkt. Dit betekent dat de consument in Roermond twee maal per week kan profiteren van een compleet assortiment van producten die een markt aantrekkelijk maken.

Naast de reeds aanwezige vis- en kaasboer komen o.a. de marktbakker, groente- en fruitboer, poelier en marktslagers naar de woensdagmarkt. Verder wordt het warenassortiment uitgebreid met onder andere dames- en herenkleding, kinderkleding, stoffen, fournituren, sieraden, wenskaarten, bloemen en planten, huishoudelijke artikelen, snoepgoed en chocolade, cds en dierenbenodigdheden.

De woensdagmarkt wordt zodanig ingericht dat de flitsparkeerplaatsen en de terrassen op de markt blijven bestaan. Ook het verzorgingsverkeer blijft op woensdag mogelijk. Publicatiedatum: 07.03.2006 Bijgewerkt: 09.03.2006