Landstede


Trendy Show 2006

Hairstyling, Beauty en Fashion. Drie verschillende vakgebieden, maar een logische combinatie als het gaat om er goed uit zien. Deze disciplines kunnen elkaar perfect aanvullen en zelfs versterken. Studenten van Landstede laten zien hoe op de Trendy Show 2006.

Mooi = kleding + kapsel + visagie
Een verzorgd uiterlijk is een slimme optelsom van kleding, kapsel en visagie. Geen wonder dat de grenzen tussen deze vakken steeds meer vervagen.

In de opleidingen van Landstede Uiterlijke Verzorging en Mode werken studenten daarom al veel samen. De Trendy Show 'Watch This!' laat zien welke spannende resultaten dat kan opleveren.

In deze wervelende en muzikale show is de catwalk het episch centrum. Hier ligt het accent afwisselend op kleding, kapsel en visagie. Maar vooral: op de mogelijkheden deze disciplines te mixen.

Voor iedereen!
De spetterende Trendy Show is er voor vakmensen die op zoek zijn naar nieuw talent.Voor jongeren die zich oriënteren op een opleiding in uiterlijke verzorging.

Voor iedereen die gewoon inspiratie wil opdoen. En natuurlijk voor de studenten zelf. Hier kunnen zij laten zien wat zij in huis hebben!

Datum & tijd: 5 april 2006, van 19.30 tot 22.00 uur

Plaats: Nieuwe Buitensociëteit Zwolle,

Stationsplein 1
(tegenover het NS station)

Kaartjes: 5,- in de voorverkoop;
7,50 aan de kassa

Kopen: Op de avond zelf aan de kassa.
Vooraf reserveren? Bel (038) 850 83 13