AutoRai

Sensation voor SEAT Ibiza en Cordoba

(4/5/2006)
De nieuwe SEAT Ibiza en Cordoba zijn nog maar net geïntroduceerd en nu al zijn er de speciale Sensation-uitvoeringen. De Ibiza en Cordoba waren vorig jaar ook al leverbaar in deze extra sportieve Sensation outfit. Vanwege het succes daarvan, heeft SEAT nu besloten om ook Sensation-uitvoeringen van de nieuwe Ibiza en Cordoba in het programma op te nemen. Waar het sensationele hem precies in zit? Veel extraâs voor een minimale meerprijs.
De Ibiza en de Cordoba zijn onlangs stevig opgewaardeerd. Dat blijkt niet alleen uit de uiterlijke wijzigingen, waardoor het sportieve karakter van de modellen nu nog beter naar voren komt, maar ook uit het interieur. Daarin vallen de fraaie bekleding en afwerking van zowel stoelen als dashboard gelijk op. Daarbij is ook de standaarduitrusting van alle modellen naar een nog hoger niveau gebracht.

Sensationeel sterk
Voor zowel de nieuwe Ibiza als de even nieuwe Cordoba geldt dat de Sensation-uitvoeringen zijn gebaseerd op de Reference 1.4 (75 pk). Om hun naam eer aan te doen, hebben de Sensation benzineversies echter standaard de beschikking over de 100 pk sterke 1.4. Dieselen kan ook: zowel de Ibiza als de Cordoba Sensation is leverbaar met de 100 pk sterke 1.9 TDI.

Sensationeel compleet én voordelig
Alle Sensation-uitvoeringen zijn standaard voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen, een volautomatische airconditioning, cruise control, mistlampen in de voorbumper en buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur. De totale waarde van dit uitgebreide pakket extraâs bedraagt ⬠3.350, - maar de SEAT-dealer brengt slechts ⬠855,- in rekening. Het klantvoordeel bedraagt daarmee bijna ⬠2.500,- .
Dat betekent bijvoorbeeld dat de Ibiza Sensation met 1.4 (100 pk) leverbaar is vanaf ⬠15.250,- . Voor de Ibiza Sensation 1.9 TDI geldt een prijs van ⬠19.850,-. De Cordoba Sensation is er in benzine-uitvoering vanaf ⬠16.250,- en als diesel voor ⬠20.850,-. Omdat de Sensation modellen zo compleet zijn uitgerust, is de optielijst sensationeel kort: alleen de vijfdeurs uitvoering voor de Ibiza staat erin vermeld.

BedrijfsautoRAI.nl