Politie Flevoland

Aanrijdingen met letsel

Zeewolde, 05-04-2006 o Een 22-jarige vrouw uit Zeewolde is dinsdagmiddag met haar auto op de Horsterweg in botsing gekomen met een 16-jarige bromfietser uit dezelfde plaats.

Toen de vrouw op de Horsterweg de bocht nam naar de Pioniersweg heeft zij vermoedelijk de bromfietsbestuurder over het hoofd gezien, die door de aanrijding ten val kwam. Personeel van een GGD-ambulance heeft de 16-jarige ter plaatse behandeld waarna deze naar huis kon. De agenten hebben diens bromfiets thuis gebracht.

Op de kruising van de Dasselaarweg en de Spiekweg zijn dinsdagavond een auto, bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Zeewolde en een fiets, bestuurd door een 32-jarige man uit Amersfoort, met elkaar in botsing gekomen.

De fietser, die juist overstak, is vermoedelijk door de laagstaande zon, te laat opgemerkt door de automobiliste die de aanrijding niet meer kon voorkomen. De Amersfoorter kon na een korte controle door personeel van een GGD-ambulance met een aantal blauwe plekken en een licht beschadigde fiets, zijn weg vervolgen. De auto raakte ook beschadigd aan spatscherm en voorruit.