AXA Verzekeringen

Jury AXA Volmacht Award bekend 29 maart 2005

De AXA Volmacht Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden binnen de volmachtmarkt. Deze Award wordt op 16 mei voor de tweede keer uitgereikt tijdens het AXA Volmacht Symposium.

De jury bestaat uit Prof. Mr. Gerard Kamphuisen en de oud-voorzitters van de NVGA, Arie van den Ende en Jos van der Poel. De jury zal drie kandidaten nomineren. Gerard Kamphuisen maakt de uiteindelijke winnaar bekend tijdens het AXA Volmacht Symposium. Het thema van het AXA Volmacht Symposium is dit jaar "De volmachtkracht in de zakelijke markt". De focus is vooral gericht op de groeimogelijkheden voor volmachtkantoren in de zakelijke tekening. Het symposium wordt gehouden in Kloostersalons De Mariënhof te Amersfoort.

De AXA Volmacht Award bestaat uit een glazen kunstwerk en een geldbedrag van 5.000 euro. Dit bedrag moet worden besteed aan een aan de volmachtmarkt gelieerd doel. De eerste AXA Volmacht Award is in 2005 gewonnen door de NVGA. Personen of bedrijven/organisaties met een bijzondere verdienste binnen de volmachtmarkt kunnen nog tot 20 april worden voorgedragen via volmachtaward@axa.nl.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en services, met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de projecten van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft momenteel AXA 50 miljoen klanten, 112.000 werknemers en intermediairs, 72,2 miljard euro omzet en 2,5 miljard euro nettowinst over het jaar 2004. In 2004 stond de AXA Groep 13e in de Fortune-lijst van 's werelds grootste ondernemingen.

Disclaimer