AXA Verzekeringen

AXA intensiveert samenwerking met VolmachtBeheer 3 april 2005

AXA heeft de samenwerking met VolmachtBeheer de afgelopen maanden geïntensiveerd. Ook voor alle systeemtechnische zaken met betrekking tot de volmachtmarkt maakt AXA nu gebruik van de diensten van VolmachtBeheer. "VolmachtBeheer is goed ingevoerd in de volmachtmarkt en Rob Grijpma is geen onbekende in de volmachtmarkt. Voor ons is het belangrijk om voor de verschillende volmachtsystemen één loket te hebben, immers VolmachtBeheer is niet systeemgebonden", aldus Jan van de Veen, directeur Volmachtmanagement van AXA Schade.

Sinds de start van de samenwerking een aantal jaren geleden heeft AXA met Volmachtbeheer de volgende producten ontwikkeld:
* Het AXA Privé Pakket staat per systeemhuis uitgewerkt op www.volmachtbeheer.nl. In de nieuwe handleiding is ook Monuta opgenomen. De handleiding is te downloaden via VolmachtBeheer.
* Van het AXA Privé Pakket is inmiddels ook een internetversie verschenen. Dit is een samenwerkingsverband van Hofstaete, Market Scan en VolmachtBeheer. VolmachtBeheer heeft Grijpma ASG ingeschakeld voor de dataontsluiting uit ANVA. De ontsluiting van de data uit CCS en Amedia gebeurt in samenwerking met Infonavigator.

* Samen met AXA heeft VolmachtBeheer het product 'Systeemaudit' ontwikkeld. Met deze systeemaudit wordt een scan gemaakt van de automatiseringsinrichting. De gevolmachtigd agent ontvangt een rapportage met verbeteringen die een efficiencyslag mogelijk maken. Het product 'Systeemaudit' kan ook worden ingezet bij de maatschappij-audits om de inrichting van de automatisering te checken en een controle uit te voeren op het gebruik van de juiste tarieven en voorwaarden.

* AXA plaatst alle pools en poolovereenkomsten op VolmachtBeheer. De gevolmachtigde kan de poolsamenstelling, de poolovereenkomst en de poolnota via VolmachtBeheer raadplegen.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en services, met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de projecten van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft momenteel AXA 50 miljoen klanten, 112.000 werknemers en intermediairs, 72,2 miljard euro omzet en 2,5 miljard euro nettowinst over het jaar 2004. In 2004 stond de AXA Groep 13e in de Fortune-lijst van 's werelds grootste ondernemingen.

Disclaimer