Gemeente Almelo

Start populaire actie Meedoen Met Groen

Meedoen Met Groen
Onkruid wieden, snoeien, perken verzorgen en zwerfvuil verwijderen. Bewoners die deze klussen voortaan samen met hun buren oppakken, krijgen van de gemeente Almelo mooie prijzen om hun buurt op te fleuren. Dat is de basis van de actie Meedoen Met Groen, die nu van start gaat.

Alhoewel de gemeente het groen in de stad onderhoudt, steken veel buurtbewoners al jaren energie in hun groene omgeving. Met de actie `Meedoen Met Groen', die op initiatief van de PvdA vorig jaar voor het eerst startte, wil de gemeente deze enthousiaste burgerinitiatieven belonen én stimuleren. Want zo werken gemeente en buurtbewoners sámen aan een goede leefomgeving.

De bedoeling is dat u zelf of met een groepje buren uw straat netjes houdt. Bijvoorbeeld door het onkruid te wieden, de perken vrij van zwerfvuil te houden of de stoep te vegen. Elke deelnemer is verzekerd van mooie prijzen. Bijvoorbeeld een basis gereedschapsset of een perk vol nieuwe planten. Nieuw dit jaar is de actie `Meedoen Voor Een Bloem': bewoners die zich al jaren inzetten voor een schone straat, krijgen als dank hiervoor een mooi boeket bloemen van de gemeente Almelo

Meer informatie

Wil u meer informatie of iemand opgeven voor `Meedoen Voor Een Bloem', neem dan contact op met de coördinator `Meedoen Met Groen'. Te bereiken op telefoonnummer (0546) 54 14 20. Let op: u kunt zich tot 12 mei 2006 aanmelden met het invulformulier uit de folder `Meedoen met Groen'. Deze folder vindt u bij de afdeling Publiekszaken en de diverse stadsdeelkantoren van de gemeente Almelo.

Klik hieronder om de folder direct te downloaden. Mocht u zich willen opgeven: print de folder uit, vul het formulier in en stuur het per post op naar het aangegeven adres.

* Folder Meedoen Met Groen.pdf