Politie Zuid-Holland-Zuid

5 april Hoeksche Waard

, 05-04-2006 o Persberichten district III

CARAVAN GESTOLEN
s GRAVENDEEL Vanaf een terrein aan de Schenkeldijk in s Gravendeel is tussen maandag 27 maart 12.00 uur en dinsdag 4 april 08.00 uur een caravan gestolen. De 66-jarige eigenaar deed op dinsdag 4 april aangifte. Het hek van het terrein bleek te zijn opengebroken. Vervolgens is door de dieven een caravan van het merk Hobby en met het kenteken WN-JN-93 ontvreemd. Ook werden op het terrein nog twee caravans en een camper opengebroken. Of hier iets uit weg is genomen, is vooralsnog niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

ZELFGEMAAKT WAPEN
S-GRAVENDEEL- Een 25 jarige man uit s-Gravendeel is door politieagenten bekeurd omdat hij een zelfgemaakt slagwapen in bezit had. Dit gebeurde op dinsdagavond 4 april 2006 omstreeks 18.15 uur op de Maasdamseweg. Tijdens een routinecontrole troffen agenten een ijzeren buis, met daarop een ijzeren punt gelast, aan in zijn auto. Het wapen is in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op.

SNELKRAAK
PUTTERSHOEK- Op woensdagochtend 5 april 2006 omstreeks 04.00 uur is bij een benzinestation aan de Sportlaan een snelkraak gepleegd. Nadat een schuifpui werd opengebroken werden in korte tijd een nog onbekende hoeveelheid shag en sigaretten gestolen. Een getuige zag een bestelauto wegrijden richting de Groeneweg. Ondanks een zoekactie werd deze auto niet meer aangetroffen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.