VakantieXperts lanceert afdingen op reissom

Mieke bosman pr - communicatie

Haarlem, 5 april 2006

Pingelreizen vestigen aandacht op superaanbod vakanties naar Turkije

VakantieXperts lanceert Turkse Vakantiemarkt

De onafhankelijke reisbureauketen VakantieXperts lanceert in de tweede helft van april zogenaamde 'pingelreizen'. Tijdens de Turkse Vakantiemarkt - van 10 t/m 29 april - worden er dagelijks vanaf 16.00 uur op Vakantiexperts.nl honderden fantastische vakantiereizen naar Turkije aangeboden. Om precies 19.30 uur begint het afdingen op de normale reissom. De normale prijs zakt in kort tijdsbestek automatisch naar een absolute bodemprijs. Met één toetsdruk wordt het afdingen door de koper stopgezet en kan de reis gereserveerd worden voor de prijs van dat moment.

Afdingen op reissom
Pazarlyk etmek, Turks voor afdingen, is een initiatief om de aandacht te vestigen op de mogelijkheid om voor relatief zeer lage reissommen vele kwalitatief uitstekende vakantiereizen naar Turkije te boeken. In samenwerking met de touroperators DTI, Holland International, Neckermann Reizen en Oad Reizen wordt half april een speciale Turkije Vakantiekrant (oplage 1,3 miljoen) verspreid met honderden aantrekkelijk geprijsde reizen. Zo kunnen ouders hun kinderen deze zomer al vanaf slechts 5,93 per dag laten genieten van een 15-daagse vliegvakantie in een all inclusive resort met kinderclub waarbij zelfs de ijsjes bij de reissom zijn inbegrepen. En voor minder dan 400 euro vliegt men naar Bodrum voor een 8-daagse Blue Cruise met een originele Turkse tweemaster langs de mooie Lycische kust.

Last-minutes met garantie
Het Turks Verkeersbureau ondersteunt de promotionele actie van VakantieXperts van harte. Het aantal zomerboekingen vertoonde namelijk in het eerste kwartaal door tal van oorzaken een forse daling ten opzichte van vorig jaar toen in totaal 1,2 miljoen Nederlanders vakantie vierden in Turkije.
Ronald Raadsheer, directeur van de 140 reisbureaus van VakantieXperts, verwacht evenals branchegenoten met name in april en mei een forse inhaalslag. 'Nederlanders zijn notoire last-minute boekers. Omdat accommodaties en vliegtuigstoelen al zijn ingekocht kan de vakantieganger deze zomer optimaal profiteren van een prijzenslag dit hierdoor ontstaat. De unieke prijs- en adviesgarantie van VakantieXperts helpt de consument de bomen door het bos te zien. Want ook bij de 'pingelreizen' gaat het om kwaliteitsvakanties van gerenommeerde touroperators met betrouwbare airlines en uitstekende drie- en meersterren hotels.'


---///---

Zie