Gemeente Harderwijk


Foto-actie Groen in Harderwijk

De gemeente zoekt betrokken inwoners die willen meedoen aan de fotoactie Groen in Harderwijk. Wij stellen u gratis een fotocamera beschikbaar. We vragen u de komende weken kiekjes te maken waarmee u de vinger legt bij volgens u opvallende situaties rond openbaar groen en spelen. Bijvoorbeeld: de volgens u mooie groene plekken in Harderwijk/Hierden of als voorbeeld in buurgemeenten, een plek met bijzondere natuurwaarden of goede recreatiemogelijkheden, storend of slecht onderhouden groen of groen dat een onveilig gevoel geeft. Via deze foto's en de enquête wil de gemeente meningen en wensen op het gebied van groen inventariseren. De resultaten worden gebruikt voor het nieuwe Groenstructuurplan.

Een cameraatje kunt u zo lang de voorraad strekt op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur afhalen bij de receptie in de Stadswinkel. Onder alle deelnemers verloten we het fotoboek `Oud Harderwijk vanuit de lucht'.
U kunt de camera tot en met 20 april inleveren bij Foto Doesburg, Hondegatstraat 8. De opnamen komen dan vanzelf bij de gemeente, maar u ontvangt ook zelf een afdruk van uw opnamen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van uw eigen digitale camera. Mailt u dan uw foto's uiterlijk 20 april naar info@harderwijk.nl. U ontvangt dan geen afdrukken.