Ingezonden persbericht


persinformatie

Corendon vliegvakanties hoofdsponsor van honkbal-hoofdklasser kinheim

Haarlem, 5 april 2006 - Corendon Vliegvakanties heeft vandaag een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Haarlemse honkbalvereniging Kinheim. Het contract werd door Corendon directeur Atilay Uslu getekend in business club 'Vrienden van Kinheim' in aanwezigheid van het bestuur en diverse spelers van de vereniging. De reisorganisatie treedt op als shirtsponsor en is het komende seizoen prominent aanwezig in het Haarlemse Pim Mulier stadion, de moderne thuisbasis van Corendon Kinheim.

Ideale zomersport

Honkbal is in Nederland een ware zomersport, waarvan het seizoen van april tot en met september loopt. Corendon Kinheim is één van de acht Nederlandse teams die spelen in de hoogste klasse. Dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen. Met de aanstelling van onder andere topspelers Michiel van Kampen, Dirk van 't Klooster, Tjerk Smeets en Eelco Janssen is het Nederlands Kampioenschap binnen handbereik. De eerste wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 april 2006.

Sportief publiek
"Corendon is niet alleen specialist op het gebied van zon, zee en strandvakanties, wij bieden tevens actieve reizen die uitstekend aansluiten bij een sportief publiek. Dat is voor ons het uitgangspunt geweest voor samenwerking met Kinheim. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, zowel Kinheim als Corendon is er klaar voor!" aldus Atilay Uslu, directeur van Corendon.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten en hoteliers kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: Corendon Airlines. Zie ook www.corendon.nl.