Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Marco Sneevliet nieuwe directeur Triple Deal

Op 1 april is Marco Sneevliet gestart als directeur van Triple Deal BV, een Payment Service Provider, aanbieder van online betaaldiensten. Marco Sneevliet volgt Patrick de Pree op die na vier jaar afscheid neemt van de organisatie. Triple Deal, onderdeel van Conclusion en DOCdata, gaat de komende jaren meer aandacht geven aan expansie op nationaal en internationaal gebied.

Marco Sneevliet heeft een achtergrond in de zakelijke dienstverlening in onder meer betalingsverkeer, ICT, organisatie advisering en programma management. Dit in zowel directie als management rollen. De laatste jaren was Marco veel betrokken bij het starten of verder uitbouwen van bedrijven of onderdelen daarvan. Hij heeft zijn bancaire ervaring opgedaan bij ING en is daarna overgestapt naar Imtech en Centric.

Bij Triple Deal zal Marco Sneevliet een belangrijke rol vervullen in het internationaal verder uitbouwen van de organisatie. In 2005 is de basis gelegd om de internationale markt op te gaan, hetgeen voor 2006 het speerpunt zal zijn onder andere ook door de samenwerking met DOCdata. Door de internationalisering ziet Triple Deal de mogelijkheid om haar omzet en marge sneller te laten groeien.

Daarnaast gaat Triple Deal zich richten op een verdere samenwerking met haar businesspartners, het adviseren van haar (potentiële) relaties aangaande internetgebruik en een verdere internationale groei. Door de inzet van haar aandeelhouders DOCdata en Conclusion is hier een mooie ontwikkeling door te maken.

Over Triple Deal
Triple Deal is in 1999 opgericht en in 2000 toegetreden tot de internet betaalmarkt. Sinds deze toetreding is het bedrijf jaarlijks verdubbeld in het aantal klanten. Triple Deal kent twee aandeelhouders, namelijk Conclusion en DOCdata. Triple Deal B.V. is een Nederlandse toonaangevende dienstverlener op het gebied van betalings- en borgservices voor de on- en offline markt. Een voorbeeld van deze dienst is de online 'kassa' achter een e-commerce site of de betaalafhandeling van een callcenter. Triple Deal biedt diverse betaaloplossingen voor online en offline transacties, is sterk groeiend en werkt inmiddels voor 870 bedrijven. Voor meer informatie kijk op: www.tripledeal.com

Tot de klantenkring van Triple Deal behoren onder andere Wegener multimedia, KPN Internet, Kijkshop, Telegraaf, RAI Amsterdam, Alternate en Marktplaats.

Over Conclusion
People Business is onze Core Business.
Conclusion is een zakelijke dienstverlener met meer dan 1000 specialisten. Conclusion onderscheidt zich door een unieke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die flexibel inspelen op de vraag van de markt. Conclusion werkt in projecten, levert consultancy en detacheert binnen de business solutions: communication, human capital, organisation en technology. De werkmaatschappijen zijn actief in de marktsegmenten Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit, Finance en Industry. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Meer informatie: www.conclusion.nl.

Over DOCdata
DOCdata bestaat uit drie onderdelen:

* DOCdata E-commerce Fulfillment houdt zich bezig met fijnmazige logistiek en gepersonaliseerde distributie voor onder andere Internetwinkels, detailhandel ketens en hard- en softwarebedrijven, voornamelijk voor de Europese markt.
* Industrial Automation Integrators ontwerpt, bouwt en levert enerzijds productiesystemen gebaseerd op optische- en lasertechnologie voor toepassing in onder andere documentbeveiligingssystemen voor veiligheidsdrukkers en bewerkingssystemen voor verpakkingsmaterialen. Anderzijds biedt Industrial Automation Integrators beveiligingskenmerken ten behoeve van authenticatie aan.
* DOCdata Media Groep is een vooraanstaande onafhankelijke dienstverlener voor media uitgevers op het gebied van film, audio, multimedia en software in Europa.