Ingezonden persbericht


Publiek kan sinds vanmiddag meebeslissen wie de Publieksprijs gaat winnen:

Funda maakt 10 genomineerden bekend voor de funda award

AMSTERDAM, 5 april 2006 - De jury van de funda award - de prijs voor beste innovatie binnen de vastgoedbranche - heeft zojuist de 10 genomineerden voor deze prijs bekendgemaakt. Het gaat om de volgende bedrijven en organisaties: Woningmarktcijfers.nl, PropertyDay, Provast, ONL - Oosterhuis_Lenard, Makelaarsland, Stichting Keetwonen, gemeente Boekel, 1-2-3 Huis BV, iBuild en Projectcombinatie Utrechtboog. De genomineerden maken kans op 1 van de in totaal 3 awards voor Meest Innovatieve Idee, Beste Uitvoering en de Publieksprijs. Voor de laatstgenoemde prijs, de Publieksprijs, kan het publiek sinds vanmiddag via de website stemmen: www. funda.nl/award.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 25 april worden de 3 winnaars bekendgemaakt door de jury. Deze bestaat naast juryvoorzitter Vincent Evers (InterimIC) uit Jan Kees de Jager (ISM eCompany), Marleen Stikker (Waag Society) en John Hoogkamer (NVM).

Funda lanceert de funda award in het kader van het eerste lustrum dat het bedrijf dit jaar viert en om innovaties binnen de vastgoedwereld te stimuleren.

Meer informatie: http://www.funda.nl/award

Over funda
Funda NV is een organisatie die de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en vastgoedobjecten via internet faciliteert. Funda is actief in de particuliere koop- en huurwoningmarkt (funda.nl), bedrijfsonroerend goed (fundainbusiness.nl) en financiële diensten (fundafinance.nl). Het bedrijf werkt daarnaast aan internationale expansie binnen Europa. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de vastgoedmarkt en biedt een breed publiek hiermee een middel om hun (huisvestings)doelstellingen te bereiken. Funda viert dit jaar haar eerste lustrum. In de 5 jaar is het bezoek van de website gegroeid naar meer dan 7.000.000 pageviews per dag en 2,6 miljoen unieke bezoekers per maan (bron: Multiscope). Funda is daarmee veruit de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland.