Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


17-03-2006
Algemene Ledenvergadering
Alle leden van Frugi Venta zijn van harte uitgenodigd op de Algemene ledenvergadering. Ieder bedrijf heeft in de eerste week van maart een uitnodiging ontvangen voor woensdag 5 april 2006.

Wij zijn te gast in de sfeervolle ambiance van Hotel / Congrescentrum `Heerlickheijd van Ermelo'. De `Heerlickheijd van Ermelo' is zeer goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer.

Vanaf 14.00 uur beginnen we met een heerlijke lunch. Aansluitend kunnen de bezoekers kiezen uit drie parallelle themabijeenkomsten.

Thema 1
De vernieuwde opzet van de wettelijke verplichte controle op kwaliteit- en fytovoorschriften.
Met W. Baljeu, R. Heijnders (namens Ministerie van LNV, projectcoördinator Plantkeur), K. van Ast (voorzitter van het KCB). Thema 2
Kostenbesparing in de keten door de berichtenstandaard en de pallet- en fustlabels van Frug I Com/GS1. Met T. den Hertog en H. Schmeitz. Een ondernemer die hierbij een praktijkvoorbeeld zal geven is J. Jonker, commercieel directeur van Vezet B.V.
Thema 3
Key-account informatie in de groenten- en fruitsector. Met L. Welschen, L. de Groof (marktonderzoekbureau GfK Dongen) en R. Ramakers (Productschap Tuinbouw).

Vanaf 17.30 uur start het officiële gedeelte van de Algemene ledenvergadering. Aansluitend het aperitief en een luisterrijk dinerbuffet.

Deze middag en avond bieden u als handelaar in groente of fruit een uitgebreide mogelijkheid om te netwerken met collega's en relaties.

Officiële einde is om 21.45 uur.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, doe dit dan a.u.b. spoedig.

Eind maart ontvangen alle leden en gasten de agenda en complete vergaderstukken.

Nadere inlichtingen
Frugi Venta (secretariaat) Maryse Verheijen of Monique Meyer, telefoon (070 33 55 010)