Persberichten district Binnensticht, 08.30 uur

Utrecht, 05-04-2006

Te veel gedronken

ZEIST- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 01.35 uur werd een 27-jarige man uit Doorn gecontroleerd op de Laan van Vollenhove. Hij bleek teveel alcohol te hebben gedronken en blies op het bureau 405 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van 3 uur.

Ruiten vernielers aangehouden

BILTHOVEN- Op dinsdagavond werden twee jongens aangehouden nadat ze een ruit hadden ingegooid. Omstreeks 19.10 uur kreeg de politie de melding dat een ruit was ingegooid van een pand aan de Rembrandtlaan. Na onderzoek in de buurt konden de agenten 2 jongens aanhouden die verantwoordelijk waren voor de vernieling. Met een steen hadden ze de ruit ingegooid. Het duo, 15 en 16 jaar uit Den Dolder en Bilthoven, zal vermoedelijk via bureau HALT een alternatieve straf krijgen.

Ramkraak

DEN DOLDER- Op dinsdagochtend werd ingebroken in een winkel aan de Paduaweg. Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie de melding dat was ingebroken in de winkel. Agenten gingen ter plaatse en troffen een auto aan die in brand stond. Met deze auto was de pui van de winkel vernield. De auto was vervolgens in brand gevlogen/gestoken. De daders verdwenen weer in een andere auto. Het is onbekend of er wat weg is genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.