Persberichten district Heuvelrug, 08.30 uur

Utrecht, 05-04-2006

Vieze man

DRIEBERGEN/RIJSENBURG- Op maandag 3 april werd een vrouw geconfronteerd met een vieze man. Omstreeks 14.50 uur reed een 36-jarige vrouw over de Hoge Woerd. Zij zag hier op een gegeven moment een man op een donkergekleurde (snor) bromfiets rijden. Ze zag dat de man stopte, vervolgens zijn broek liet zakken en zichzelf begon bevredigen. De vrouw fietste hard weg. Het is onbekend waar de man, 30 a 35 jaar oud, blanke huidskleur en onverzorgd uiterlijk, naartoe is gegaan. De vrouw deed aangifte van schennisplegen.

Te veel gedronken

RHENEN- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 00.10 uur werd een 54-jarige man uit Rhenen gecontroleerd op de Candialaan. De man bleek teveel alcohol te hebben gedronken en blies op het bureau 280 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

Gordelcontrole

VEENENDAAL- Op de Grote Beer werd van 15.30 tot 16.15 uur gecontroleerd op het dragen van de autogordel. 6 Automobilisten kregen een bekeuring omdat ze in overtreding waren.