Ingezonden persbericht


Brocade Communications Systems biedt integratie Tapestry WAFS met Microsoft Windows Storage Server 2003 R2

Tilburg, 5 april 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) biedt mogelijkheden voor integratie van Tapestry Wide Area File Services (WAFS) met Microsoft Windows Storage Server 2003 R2. Hiermee beschikken klanten over hogere prestatieniveaus en een grotere betrouwbaarheid. Dit stelt hen in staat te voldoen aan de vereisten voor dataconsolidatie en de IT-inzet voor verschillende vestigingen te vereenvoudigen.

"Door onze nauwe samenwerking met Microsoft profiteren klanten van betere toegang tot gecentraliseerde bestanden en vereenvoudigd beheer", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing & Support van Brocade. "Dit is mogelijk door de implementatie van WAFS-technologie. Aangezien Microsoft-bestanden het meest in gebruik zijn bij vestigingen, lag het voor de hand de mogelijkheid te bieden om onze oplossing te integreren met het Microsoft Windows Storage Server 2003 R2-platform."

"Klanten beschikken met Windows Storage Server 2003 R2 over betrouwbare, kosteneffectieve storage-oplossingen", zegt Claude Lorenson, Group Product Manager Storage Technologies bij Microsoft. "Deze zijn eenvoudig te implementeren en te beheren. Met Brocade Tapestry WAFS profiteren Microsoft-gebruikers extra van Windows Storage Server 2003 R2. Door de combinatie van deze technologieën beschikken klanten over één oplossing voor al hun bestanden en printactiviteiten."

###

Over Brocade Communications Systems, Inc
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.

Ingezonden persbericht